Ystävänpäivänä villasukat jalassa jumpalle!

Kati Pääkkönen 14.02.2020 14:11 | Lähetä palautetta artikkelista
Näin koreasti jumpattiin villasukat jalassa kaupungintalon aulassa. Eläkkeelle jäävä varhaiskasvatuksen johtaja Jussi Lintunen varmasti muistaa päivän. Hänellä oli viimeinen työpäivä perjantaina.

Iso joukko Oriveden kaupungintalon väkeä on juhlistanut ystävänpäivää villasukilla. Tempaistiinpa villasukat jalassa jumpaksikin, jonka veti kaikille innokkaille liikunnanohjaaja Iris Sundelin, joka on 14.3. järjestettävän villasukkajuoksun SM-kisan tapahtumakoordinaattori.

– Villasukat sopivat täydellisesti ystävänpäivään. Ne ovat lämpöiset, kotoisat ja useasti rakkaudella tehdyt läheiselle ihmiselle, sanoo tempauksen ideanikkarina ollut yrityskoordinaattori Irene Suhonen, joka toimii villasukkajuoksun järjestäjätiimin tapahtumapäällikkönä.

Lisäksi ohjelmassa oli päivän mittaan 151 tapaa käyttää villasukkaa -ideakisa. Näitä ideoita on Suhosen mukaan tarkoitus hyödyntää sisällöntuotantoa mietittäessä Visit Orivettä ajatellen.

– Hienosti kaupungintalolla on lähdetty mukaan hassunhauskaan päivään. Monella sukat lämmittävät jalassa, vaikka ei jumppaan olisi osallistunutkaan.

Olipa jollakin villasukkien päällä myös muovit suojana, jotta kallisarvoiset sukat eivät likaannu.

Villasukkajumppaan tempautui mukaan myös varhaiskasvatuksen johtajan paikalta eläkkeelle jäävä Jussi Lintunen, joka pisti saamansa villasukat jalkaansa heti. Lintusen viimeinen työpäivä oli takuuvarmasti ikimuistoinen.