Villasukkajuoksu siirretty maaliskuulle

Anne Kotipuro 08.01.2020 11:36 | Lähetä palautetta artikkelista
Kukapa tällaisia raaskisi kurata? Villasukkajuoksut siirrettiin suosiolla hiihtolomien yli, maaliskuun puoliväliin. Kuvan sukat Ylöjärven kirjaston viimevuotisesta näyttelystä.

Villasukkajuoksun SM-kisoja Orivedellä järjestävän Osmake ry:n hallitus tutki tiistai-iltana tarkoin 10 päivän sääennustetta, jossa ei lumesta ole lupaustakaan. Niinpä tämä Oriveden seudun matkailun yhdyssiteenä toimiva yhdistys päätti kisojen siirtämisestä maaliskuulle.

Uudeksi kisa-ajankohdaksi päätettiin 14. maaliskuuta. Silloin toivotaan hiukan lumisempaa maisemaa, ja silloin myös jäähalli on vapaana. Tämä sopi myös ajanotosta huolehtiville sekä Tredun opiskelijoille, jotka ovat merkittävässä roolissa tapahtuman järjestelyissä.

– Kymmenen päivän sääennusteessa ei ollut taivaalta muuta tulossa kuin yhtenä päivänä räntää. Aivan viime tippaan ei siirtoa voi jättää osallistujien matka- ja majoitusvarausten takia, joten päädyimme villasukkajuoksun siirtämiseen, kertoo Osmake ry:n puheenjohtaja Anna Puolakka Taito Pirkanmaasta.