Viiden lapsen isä Juha Lundgren arvostaa isyyttä

Kati Pääkkönen 05.11.2019 16:08 | Lähetä palautetta artikkelista
Lundgrenien perheessä vedetään hyvin yhteen hiileen. Juha ja Marika Lundgren iloitsevat isosta perheestään, josta osa on koulussa kuvanottohetkellä. Vanhempien seurasta saavat tässä nauttia upeasti kuvaan laittautunut 5-vuotias Rianna ja 1-vuotias Lita. Tulevana sunnuntaina vietetään isänpäivää. Seurasta ei Juha Lundgrenilla silloin ole pulaa.

Orivesiläinen Juha Lundgren jaksaa yllättyä yhä uudestaan siitä, miten paljon hän saa lapsistaan iloa. Lapset ovat iso voimavara, josta ammentaa energiaa.

Marika ja Juha Lundgrenilla on 5 lasta tai oikeastaan 7: Lara, 14, Luca, 13, Ronnie, 9, Rianna, 5, ja Lita,1. Lisäksi heillä on 7-vuotias sijaislapsi, ja Marikan edellisestä liitosta jo omillaan asuva Nico, 19.

Juha on ollut kuvioissa mukana siitä lähtien, kun Nico oli 2-vuotias. Isäpuolena oleminenkin on ollut antoisaa.

Juha kehuu, miten hienosti isommat tulevat juttuun pienempien kanssa. Kaikki tuntuvat ymmärtävän suurperheen meiningin ja oppivat ottamaan muut huomioon. Välillä tekemisiä eriytetään niin, että toinen vanhemmista lähtee isompien kanssa vaikkapa teatteriin.

– Moni kysyy, kuinka te jaksatte. Lapsethan tukevat toinen toistaan. Mikäs tässä ollessa, vanhemmuus tulee luonnostaan, Juha Lundgren, 44, miettii.

Lue koko haastattelu 6.11. lehdestä.