”Siinä pääsi riemunkiljahdus” – Juupajoen Yrittäjät kisaa vuoden paikallisyhdistyksen tittelistä

Jaana Ala-Lahti 15.01.2020 15:47 | Lähetä palautetta artikkelista

Juupajoen Yrittäjät kisaa Suomen Yrittäjien vuoden 2019 paikallisyhdistyksen tittelistä. Yhdistys on yksi viidestä finalistista, joiden joukosta voittaja valitaan.

− Kyllä siinä pieni riemunkiljahdus pääsi, kun asiasta sain viime viikon perjantaina kuulla. Kiitos tästä kuuluu tietysti jäsenistöllemme, yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Tapio Niemelä totesi keskiviikkona pidetyillä yrittäjäyhdistyksen aamukahveilla.

Juupajoen Yrittäjät tavoittelee voittoa sarjassa, jossa ovat mukana alle sadan jäsenen yrittäjäyhdistykset.

Ykkössijasta yhdistys taistelee nyt jo toistamiseen, sillä se valittiin viiden finalistin joukkoon myös vuosi sitten. Voiton vei tuolloin Heinäveden Yrittäjät.

Vuoden 2018 kisapalautteessaan Juupajoen yhdistys sai kehuja vuosittain järjestämästään Yrittäjä tempaisee -tapahtumasta. Vuonna 2018 tapahtumaan osallistui kolmasosa kunnan noin 1 800 asukkaasta. Tapahtuma pidettiin lauantaina, joka oli myös koulupäivä. Tapahtumaan oli sisällytetty yrittäjyyskasvatusta koululaisille.

Vuoden 2019 paikallisyhdistykset neljästä eri sarjasta valitaan Vaikuttajafoorumissa Helsingissä helmikuun alussa. Arvioitavia asioita ovat muun muassa vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjestötoiminta.

Juupajoen Yrittäjien lisäksi sarjan voitosta kisaavat tänä vuonna Joroisten, Parikkalan, Vaalan ja Varpaisjärven yrittäjäyhdistykset.