Saija Tuupanen nauttii lavakesästä

Esa Keskinen 24.05.2016 16:12 | Lähetä palautetta artikkelista
Saija Tuupanen veti paikalle tanssikansaa Rönnin lavan täydeltä lauantaina. Kuva Salla Muurimäki.

Lauantaina Rönnillä esiintynyt Saija Tuupanen pitää Rönnin lavan tunnelmasta.

– Täytyy sanoa että aivan mieletön ilta kaikkineen. Tanssikansa oli iloisella mielellä ja heitä oli paikalla todella paljon. Eikä ihme, onhan Rönnin lava aivan loistava paikka. Täällä muuten pidetään myös artistista hyvää huolta.

Myös Rönninsalmen luonto viehättää.

– Miljöö on todella mahtava. Katselin alkuillasta kuinka ihmiset kävelivät rannalla ja nauttivat kesäillasta. Sitten välillä tanssimaan, ja siinä sivussa kahvitellaan. Jotkut myös tekevät melkoisen liikuntasuorituksen tanssiessaan koko illan. Kaikki siis kohdallaan tällä hienolla lavalla, Tuupanen hehkuttaa.

Kesä on aivan ihanaa aikaa. Kyllä sitä koko kevään aina odottaa, että lavat aukeavat.

Artisti on huomannut lavatanssien lisänneen suosiotaan.

– Minun näkövinkkelistäni lavatanssit ovat kovassa nousussa. Kesä on aivan ihanaa aikaa. Kyllä sitä koko kevään aina odottaa, että lavat aukeavat. Ihmiset heräilevät talvesta, ja tunnelmakin on vielä mehukkaampaa kesälavoilla.

Kesä onkin kiireistä aikaa tähdelle.

– Minun kesäni: töitä. Mutta olenhan tähän tottunut jo 13 vuoden aikana. En varmaan osaisikaan lomailla kesällä. Olen enemmän kuin kiitollinen, että saan viettää työntäyteisen kesän. Loppukesästä menen vielä teatteriin Ränssin Kievariin Jyväskylään. Kaunis Veera ja Kipparikvartetti -esitys saa ensi-illan 31.7, sitä odotan myös innolla, Tuupanen kertoo.

 

Tuupanen itse on onnistunut kasvattamaan suosiotaan ja fanikuntaansa tasaisesti.

– On hyvin tärkeää, että artistin sekä orkesterin ohjelmisto on monipuolinen. Musiikin tanssittavuus on todella tärkeää. Luulen vahvasti, että suosio tulee kun satsaa työhön sata prosenttia, uudistuu ja kuuntelee yleisöä. Unohtamatta loistavaa porukkaa eXmiehet (yhtye toim. huom.), jotka panostavat tähän työhön yhtä paljon kuin minäkin, Tuupanen luettelee.

Tuupasen mielestä esiintyjän on tärkeää viettää aikaa myös fanien kanssa. Ja sehän onnistuu tanssilavoilla.

Lue lisää Rönnin kesästä huomenna ilmestyvästä suurjakelusta.