Puistolankujan perusparannus vauhtiin

Vesa Kangas 08.06.2018 13:11 | Lähetä palautetta artikkelista
Keskustien risteysalueella pidetään Puistolankujalla toinen kaista auki tietöiden aikanakin.

Puistolankujan peruskorjaustyö aloitettiin Orivedellä torstaina Keskustien risteyksestä. Peruskorjaus vaikuttaa kesän aikana merkittävästi Puistolankujan liikenteeseen. Kunnallistekniikan päällikkö Seppo Jokinen toivoo, että asukkaat huomioivat tietyöt ja ajavat varovasti työkoneiden lähellä.
Ensimmäiseksi rakennetaan Keskustien risteysalue. Risteystyön aikana pidetään jatkuvasti toinen ajokaista liikennekäytössä, mutta siitä eteenpäin siirryttäessä tie katkaistaan töiden kohdalta.
– Tonteille pääsee aina jommastakummasta suunnasta. Harmi, että Orivedelle osui 58-tien töiden lisäksi toinen liikennettä haittaava tietyö samaan aikaan, Jokinen sanoo.
Valmistumisen jälkeen Puistolankujakin on entistä ehommassa kunnossa. Tien alla olevat viemärit uudistettiin viime vuonna ja nyt on vuorossa tien parannus. Samalla rakennetaan hulevesijärjestelmä uudelleen.
– Koko urakka valmistuu lokakuussa. Liikennöitävässä kunnossa Puistolankujan-Keskustien -Koulutien risteysalue on kuitenkin koulujen alkuun mennessä, Jokinen sanoo.

Keskustien risteysalueella pidetään Puistolankujalla toinen kaista auki tietöiden aikanakin.