Paunu ei liikennöi enää kesällä Oriveden ja Mänttä-Vilppulan väliä

Kati Pääkkönen 09.04.2018 15:47 | Lähetä palautetta artikkelista
Paunun vuorot Oriveden ja Mänttä-Vilppulan välillä loppuvat kesäkuun alussa. Joka arkipäivä vuoroa käyttävä juupajokelainen Teija Järvinen oli uutisesta murheissaan.

Juupajoen Pirttikankaalla asuva Teija Järvinen on pettynyt, kun hän kuulee Väinö Paunu Oy:n lopettavan liikennöinnin Oriveden ja Mänttä-Vilppulan välillä 4. kesäkuuta lähtien.

– Olen 16-vuotiaasta lähtien käynyt joka arkipäivä toimintakeskus Lupiinissa bussilla. Kuskit ovat mukavia ja tulleet jo aika tutuiksikin. Olo on murheellinen, Teija Järvinen sanoo.

Hän oli menossa kello 14.05 Orivedeltä Mänttä-Vilppulan suuntaan lähtevään bussiin maanantaina. Tampereen suunnasta tulleessa bussissa istuu jonkin verran väkeä.

Kuljettaja Pasi Kallionpään mukaan koululaisia tulee kyytiin keskustasta kolmisenkymmentä Hirsilän suuntaan, Korkeakoskelta hyppää kyytiin noin parikymmentä oppilasta kohti Lylyä.

Väinö Paunu Oy lopettaa vuorot kannattamattomina. Korvaavaa liikennöintiä on kuitenkin tulossa. Ely-keskus on jo valmistellut kilpailutusta.

Lue lisää 11.4. lehdestä.