OrPo tyylitellen cup-voittoon Vilppulassa

Kalle Uotila 10.10.2018 16:20 | Lähetä palautetta artikkelista
Netta Rekola vauhdissa verkolla. Torjuntaa ei löytynyt. Kuva Raimo Lietsala.

Naisten lentopalloilun Suomen cupin ensimmäisellä kierroksella OrPo vieraili Vilppulassa tiistai-iltana ja hoiti itsensä jatkoon tyyylitellen.

Ei ihme, sillä Vilppulan Tähden pelaajat ovat yhtä vaille kaikki 2000-luvulla syntyneitä junnuja. Oriveden Ponnistuksen liigajoukkueen vierailu Vilppulassa herätti kuitenkin suurta kiinnostusta, ja katsomo täyttyi mukavasti.

OrPo pelasi tehokkaasti ja hioi kuvioita tulevia koitoksia ajatellen. Tähden joukkue oli selkeästi lyhyempi joukkue kuin OrPon. Se näkyi torjuntapelaamisessa. OrPon voittonumerot olivat 3-0, erät 25–12, 25–10, 25–6.

OrPo peluutti koko arsenaaliaan. Paras oli kolmas erä, jossa Maria Tuominen ruokki onnistuneesti mainiota pateripeliä esittäneitä Netta Rikalaa ja Moona Kokkoa. Laitapeli oli koko illan kuosissa, samoin syötöt.

OrPon parhaana palkittiin Saara Holm, 13/+11. Moona Kokko kipusi lukuihin 11/+10 ja Nelli Rantanen 10/+8. Vilppulan palkittu oli Riikka Kuopio. Tähden paras pisteissä oli Soili Kalliokoski, 4/+3.
OrPo jatkaa Suomen Cupissa toiselle kierrokselle. Vastaan tulee 27.10. pelattavan ottelun Rantaperkiön Isku – LP Kangasala voittaja.