OrPo haki täydet pisteet Nurmosta

Kalle Uotila 14.02.2020 15:22 | Lähetä palautetta artikkelista

OrPon liigajoukkueen suoritustaso kohenee silmissä. Siitä voi tulla pudotuspelien musta hevonen. Nurmossa nähtiin joukkueelta erinomainen kamppailu, josta OrPo nappasi kolme pistettä numeroin 1-3, erät 15-25, 20-25, 25-21, 21-25.

OrPo nousi sarjataulukossa seitsemänneksi tasapistein Nurmon Jymyn kanssa. OrPon eräsuhde on parempi ja Nurmolla on yksi ottelu enemmän pelattuna. OrPolla on vielä viisi runkosarjapeliä pelaamatta, joista neljä pelataan kotona.

OrPo oli hyvin valmistautunut Nurmon peliin, koska sitä pidettiin ”neljän pinnan” pelinä. Peli alkoi OrPon komennossa. Nurmo hapuili syötöissään. Toinen erä sujui samaa rataa, OrPon puolustuspeli oli suoritusvarmempaa torjunnan jarruttaessa pelottavan vaarallisen hyökkääjistön tehoja.

Pitkällä aikalisällä Jymy vaihtoi pelijärjestystä ja sai pelinsä paremmin rullaamaan. OrPo hävisi kolmannen erän, mutta sai kiinni tehoista neljännen erän aikana. Se siirtyi erässä käskijän paikalle. Ratkaisu syntyi, kun OrPon Lauryn Gillis latoi erän kolme viimeistä hyökkäystä nelospaikalta permantoon.

Teksti: Kalle Uotila