OrPo 2 tähtää nousukarsintaan

Kalle Uotila 02.10.2019 13:42 | Lähetä palautetta artikkelista
Henna Kilpeläinen hyökkäsi hakkurilukemat 18 pinnaa. Takakentällä tuli puolustustehtävä, jota seurasi libero Marjo Jantunen.

OrPon naisten kakkossarjajoukkue koostuu nyt tyystin A- ja B-tytöistä. Sarja on lähtenyt hyvin pyörimään. Kaksi peliä on pelattu ja molemmat on voitettu.

Ensin voitettiin Turun Isku. Sunnuntaina oli vuorossa Ylöjärven Ryhdin kaato numeron 3–0, erät 25–9, 25–16, 25–16.

Sunnuntain Ylöjärvi-peli oli hienoa katseltavaa. Suoritusvarmoja syöttöjä, liikkuvaa puolustamista ja tehokasta hyökkäämistä ja vieläpä komeita lippoja kuoriutui suorituksista.

Joukkueen päävalmentajana toimii Harri Raitala, apunaan Sirpa Tarkkanen ja Minna Kallinen. He ovat tyytäväisiä pelin tasoon. Joukkueen johtaja on Elina Pyykkö, ja huoltajana toimii Arvo Jantunen.

– Olemme nyt viime kaudesta edellä vastaanotto- ja puolustuspelaamisessa.Joukkue liikkuu järkevästi kentällä. Tähtäämme ylempään jatkosarjaan, joka alkaa joulun jälkeen. Sieltä voi lähteä myös ykkössarjan karsintaan, kertoi Harri Raitala.

Henna Kilpeläinen, joka kuuluu myös OrPon liigajoukkueeseen, oli ottelun pistehai 18 pisteellä. Salla Uusitalo keräsi seitsemän pinnaa, kuten passari Annastiina Tarkkanen. Marjo Jantusen liberopeli on kehittynyt varsin laadukkaaksi.

Seuraava kotipeli on sunnuntaina kello 12.30 Kalevan Lentopallo 2:ta vastaan. KaLen paitaan pukeutuu myös ex-orpolainen Inka Raitala.