Oriveden nuorisovaltuustolle tunnustusta

Oriveden Sanomat 27.11.2019 16:40 | Lähetä palautetta artikkelista
Palkittujen on helppo hymyillä. Vas. Ida Heimo (varapuheenjohtaja), Konsta Lamminen (sihteeri), Jenny Salkolahti (nuorisovaltuutettu) ja Salla Katajainen (nuorisovaltuutettu). Kuva Jenni Koponen.

Oriveden nuorisovaltuusto on Vuoden nuorisovaltuusto 2019! Valinnan teki Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto liittokokouksessaan Lahdessa viikonloppuna. Vuoden nuorisovaltuusto valitaan äänestämällä ehdotetuista vaihtoehdoista.

Miltä nyt tuntuu, nuvalaiset?
– En ollut uskoa, kun Konsta laittoi ryhmäämme kuvan, nuorisovaltuuston varapuheenjohtaja Ida Heimo paljastaa.
– Tosi huippua. Tämä tuli palkitsevasti juuri nyt, kun olemme saaneet tänä vuonna paljon asioita aikaan, kommentoi nuvan sihteeri Konsta Lamminen.
– Tosi hyvä, että joku ehdotti meitä, nuorisovaltuutettu Jenny Salkolahti iloitsee.
– Tämä lisää motivaatiota tehdä töitä nuvassa, nuorisovaltuutettu Salla Katajainen toteaa.

– Pystin vastaanotti liittokokouksessa kaverini, joka ehdotti Oriveden nuvaa, Konsta kertoo.
Itse hän ei voinut ehdotusta tehdä, koska ei ole liiton jäsen, mutta aikoo kuulemma liittyä pikaisesti. Pysti seikkailee tällä hetkellä vielä Vesilahdella, mutta kotiutunee Orivedelle pian.

Nuorisovaltuusto on viime aikoina järjestäytynyt sisäisesti uudelleen ja nostanut voimakkaasti profiiliaan. Nuvaan on valittu muun muassa hallitus.
Oriveden nuvalla on edustaja sekä kaupunginvaltuuston kokouksissa ja lautakunnissa että Pirkanmaan nuorisotyöryhmässä, joka on ikään kuin maakunnallinen nuorisovaltuusto.
– Yritämme tiivistää yhteistyötä myös Pirkanmaan liiton kanssa, Konsta sanoo.

Tänä vuonna nuva on muun muassa kampanjoinut uusien nuorisotilojen puolesta, tehnyt tiivistä yhteistyötä juuri päättyneen Osallistuva Orivesi -hankkeen kanssa, järjestänyt logokilpailun ja ollut mukana yhteiskoulun Kesästartissa.

Nuori, jos haluat mukaan menestyvään porukkaan, niin uusien valtuutettujen haku on meneillään juuri nyt, 13.12. saakka!
Hakuohjeet täällä: http://www.orivesi.fi/fi/ajankohtaista/nuorisovaltuuston-ehdokashaku-on-auki