Oritupa sulkeutuu yöajaksi

Jaana Ala-Lahti 24.03.2020 18:36 | Lähetä palautetta artikkelista

ABC Oritupa on toistaiseksi suljettu yöaikaan. Asema on ollut avoinna vuorokauden ympäri, mutta nyt Pirkanmaan Osuuskauppa on päättänyt, että Oritupa on avoinna aamukuudesta puoleenyöhön.

Aukioloaikojen muutokset johtuvat koronaviruspandemian vaikutuksista matkailu- ja ravitsemistoimialaan.  Kysyntä ja asiakasmäärät ovat hotelleissa ja ravintoloissa vähentyneet merkittävästi, ja arvio on, että tilanne tulee vaikeutumaan edelleen.

Sopeuttamistoimenpiteenä Pirkanmaan Osuukauppa on päättänyt myös sulkea viisi ravintolaansa 25. maaliskuuta alkaen. Ravintoloiden uudelleenavaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä. Suljettavien ravintoloiden työntekijöille pyritään tarjoamaan töitä Osuuskaupan muista toimipisteistä.

Suljettuina ovat myös kolme Sokotel oy:n hotellia Pirkanmaalta.

Osuuskaupan Oksa-ravintolat, Hesburgerit sekä Sokoksen ja ABC:n ravintolat pidetään vielä auki, mutta muutamien yksiköiden aukioloaikoihin on tullut supistuksia. Orituvan lisäksi myös Kalevan, Pirkkalan ja Toijalan liikenneasemien aukioloaikoja on supistettu.