Marja-Leenaa, ”Mallaa”, tulee Juupajoella ikävä

Kati Pääkkönen 04.09.2019 15:15 | Lähetä palautetta artikkelista
Heli Majaniemi ehti vielä saada palvelua Marja-Leena ”Malla” Valkeajoelta Juupajoen kunnanviraston neuvonnassa. Majaniemestä on aina ollut helppoa astella kunnanvirastoon, ja palvelu on pelannut hyvin. Lähes kolmeen vuosikymmeneen mahtuu monia hienoja muistoja. Pöydällä näkyvän kortin Malla sai aamupäivällä yllätyksenä päiväkodin lapsilta.

Marja-Leena Valkeajoen viimeinen työpäivä on tänään kunnanvirastolla. Hänellä on takanaan lähes 30 vuoden työhistoria kunnan palveluksessa. Mitä moninaisimpiin kysymyksiin ihmiset ovat vuosien saatossa halunneet vastauksia kunnanviraston neuvonnassa. Niihin Marja-Leena, tutummin Malla, on ansiokkaasti kaivanut vastauksia.

– Olo ei oikeastaan ole haikea, tämä aika on nyt tullut päätökseen. Parasta työssä ovat olleet asiakkaat, sanoo Marja-Leena, joka on toiminut toimistosihteeriyden lomassa myös puolipäiväisenä maaseutuasiamiehenä.

Marja-Leena Valkeajoki kehuu kuntaa hyväksi ja luotettavaksi työnantajaksi.

– Joustavuus on huippuluokkaa. Asioita tehdään paljon porukalla eikä turhia jäykistellä. Kunnanjohtajan ovi on aina ollut auki ja on voinut mennä kysymään, kehuu Marja-Leena kaikkia kolmea kuntajohtajaa, joiden aikana hän on Juupajoella työskennellyt.

Lue juttua muun muassa siitä, mitä Marja-Leena aikoo eläkkeellä tehdä, 11.9. lehdestä.