Kunnanhallitus esittää Jyri Lammelaa kunnanjohtajaksi

Juha Jäntti 09.08.2018 18:43 | Lähetä palautetta artikkelista
Juupajoen kunnanjohtajakilvan loppusuoralle päässeet Taneli Tuomaala (vas.), Teemu Heinonen ja Jyri Lammela kävivät tiistaina kuntalaisten tentattavina.

Juupajoen kunnanhallitus päätyi esittämään valtuustolle Jyri Lammelan valintaa uudeksi kunnanjohtajaksi. Varalle kunnanhallitus esittää Teemu Heinosta.

– Keskustelimme valinnasta pitkään ja perusteellisesti. Päätös oli yksimielinen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jani Jauhiainen kertoi torstain kokouksen jälkeen.

Valinnassa painoivat Lammelan vuorovaikutustaidot, motivaatio ja halu johtaa kuntaa pitkäjänteisesti. Jauhiainen korosti, että kunnanhallitus otti päätöksessään huomioon niin haastattelut ja soveltuvuustestauksen tulokset kuin tiistaina järjestetyn kuntalaistilaisuudenkin antamat vaikutelmat.

– Valinta ei ollut mitenkään helppo. Kyseessähän on yksi merkittävimmistä päätöksistä Juupajoen kunnan tulevaisuuden kannalta, Jauhiainen luonnehti.

Jyri Lammela on 48-vuotias hallintotieteiden kandidaatti, joka työskentelee henkilöstöpäällikkönä Valion Seinäjoen tehtaalla. Hallintotieteiden maisteri Teemu Heinonen työskentelee Lahdessa opetuspuolen hallintopäällikön sijaisena.