Kerro, millainen on tulevaisuuden itsehoitopiste!

Oriveden Sanomat 12.02.2018 10:48 | Lähetä palautetta artikkelista

Millaista itsehoitopistettä sinä käyttäisit? Mistä asioista ja miten haluaisit tietoa itsehoitopisteiltä? Millaiset palvelut auttaisivat sinua parhaiten pitämään huolta omasta hyvinvoinnistasi? Osallistu tulevaisuuden itsehoitopisteiden kehittämiseen ja vastaa kyselyyn osoitteessa www.tampere.fi/itsehoitopisteet 25.2. mennessä. Kyselyyn toivotaan myös orivesiläisten kommentteja.
Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella, joita löytyy muun muassa itsehoitopisteiltä, terveysasemilta ja lähitoreilta.
Tampereella on 12 itsehoitopistettä, joihin kuka tahansa voi tulla esimerkiksi mittaamaan verenpaineensa, tekemään riskitestejä tai hakemaan tietoa terveellisistä elintavoista ja sairauksien hoidoista. Itsehoitopisteitä on esimerkiksi monissa palvelukeskuksissa ja terveysasemilla.
Kerran viikossa neljällä pisteellä on tavattavissa terveydenhoitaja, jolta voi ilman ajanvarausta kysyä neuvoa esimerkiksi painonhallintaan, ruokavalioon tai sairauksiin liittyen. Heiltä saa myös apua sähköisten sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöön tai laboratoriotulosten tulkintaan.
Tampereella halutaan luoda ja kehittää ennaltaehkäiseviä ja matalan kynnyksen palveluja, jotka ovat kaikkien helposti saatavilla.
ITE-pisteitä koskeva kysely https://player.myzef.com/tampere/ajax/?q=7271-rerLQ6hW