Kaksi täysperävaunullista kuorma-autoa ja henkilöauto kolaroivat Ysitiellä – ei henkilövahinkoja

Juha Jäntti 16.01.2020 10:44 | Lähetä palautetta artikkelista
Henkilöauton ja kahden täysperävaunullisen raskaan ajoneuvon kolari pysäytti Ysitien liikenteen Oriveden kohdalta Tampereen suuntaan.

Kaksi täysperävaunullista kuorma-autoa ja henkilöauto osuivat toisiinsa Ysitiellä Oriveden keskustan liittymän kohdalla torstaiaamuna hiukan ennen puoli kymmentä. Onnettomuus ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Henkilöautoissa olleet ihmiset kävivät terveyskeskuksessa tarkastuksessa, ja heidän vammansa olivat lieviä.

Ainakin yksi Ysitien kaista on edelleen suljettuna liikenteeltä Oriveden liittymästä Tampereen suuntaan. Liikenne saattaa ruuhkautua pelastus- ja raivaustöiden vuoksi.

Toinen onnettomuuteen osallisena ollut raskas ajoneuvo oli Puolustusvoimien kalustoa. Se tuli Tampereen suunnalta ja ajautui kulkusuunnassaan vasemmalle Ysitien yli. Pysähdyttyään auto tukki 58-tieltä Ysitielle Tampereen suuntaan johtavan rampin.

Yhdistelmäajoneuvojen kuljettajat selvisivät vammoitta. Puolustusvoimien ajoneuvossa ei ollut varusmiehiä.

 

Toinen henkilöauton kanssa kolaroineista raskaista ajoneuvoista päätyi 58-tieltä Ysitielle johtavalle rampille.

Edit 16.1.2020 klo 15.05 / Juha Jäntti: Lisätty tieto, että toinen onnettomuudessa osallisena ollut yhdistelmäajoneuvo oli Puolustusvoimien kalustoa.