Arvaa pukki

Jälleen on tilaisuus arvailla Oriveden Sanomien pukkikisassa, kuka piilee joulupukin parran takana. Hän on jo 31. pukkikisan pukki.

Pukkimme on syntynyt Orivedellä, ja hän asuu täällä edelleen. Väliin mahtui reilun kymmenen vuoden jakso pääkaupunkiseudulla. Asumus on siis Orivedellä, mutta työpaikka löytyy naapurikunnan puolelta. Pukki on viihtynyt samassa työpaikassa jo 30 vuotta.

Metsä on lähellä pukin sydäntä niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Hän jahtaa mielellään metsän suurimpia ja myös aivan pienimpiä eläviä. Jälkimmäiset ovat päässeet pukin työn tuloksena aina kirjan sivuille asti. Metsien elämä on kiinnostanut pukkia pienestä pitäen, eikä tuo innostus jäänyt vain harrastusasteelle.

Harrastukset ovat tuoneet sellaisiakin taitoja, että pukki ei todellakaan eksy oudompaankaan metsään. Sama pätee koko nelihenkiseen perheeseen.
Pukki ehti nuoruudessaan paukuttamaan lentopalloa, ja hän viiletti nutun helmat hulmuten ahkerasti myös laduilla. Pukki muistelee hämärästi, että hiihto taisi olla jossain vaiheessa hänen ykkösurheilulajinsa. Kilpailuvietti on pysynyt matkassa, vaikka lajit ovatkin vaihtuneet vuosien mittaan.
Pukki on varttunut viidestä sisaruksesta nuorimmaisena. Merkittäviin luonteenpiirteisiin lukeutuu rauhallisuus tiukoissakin tilanteissa. Siitä kertoo eräs pukin saama kommentti: ”Sinullapa on lehmän hermot.”
Tämänkertainen pukkimme rentoutuu usein kalastellen. Perheen kalamaja löytyy Längelmäveden rantamilta.

Joko tunnistit? Täytä oheinen kuponki ja toimita se meille. Osoitteemme: Oriveden Sanomat, Lehmilaidantie 6, 35300 Orivesi.
Voit täyttää kupongin myös Oriveden joulumessuilla, Juupajoen joululahjamessuilla ja Längelmäen joululahjatalossa Maiviassa.
Pukkiarvaukset tulevat myös sähköisesti perille Oriveden Sanomien verkkosivujen kautta: orivedensanomat.fi.
Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona lahjakortti johonkin paikalliseen liikkeeseen. Kolmelle muulle arvotaan Oriveden Sanomien tuotepalkinto.
Vastausaikaa on jouluun asti. Paljastamme joulupukin ja kerromme voittajat vuoden viimeisessä lehdessä.

Joulupukki on*

Vastaajan nimi*

Puhelin*

Sähköposti

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka