Arvaa pukki

Arvaa pukki -kisalla on Oriveden Sanomissa pitkät perinteet. Nyt arvuutellaan pukkia jo 30. kertaa. Tehtävänä on siis tunnistaa, kuka pukin parran takana luuraa.

Jos et tunnista pukkia oheisesta kuvasta, niin tässä vinkkejä avuksi: Pukki tykkää tanssimisesta. Hän on joskus kauan sitten jopa voittanut polkkakilpailut miehensä kanssa. Muita harrastuksia ovat liikunta, käsityöt ja puutarhanhoito.

Lapsia pukilla on kolme ja lastenlapsiakin kaksi. Pukilla on sukujuuria Pohjois-Pohjanmaalla, sillä hänen äitinsä on Nivalasta. Pukki itse asui nuorena Längelmäellä, alkoi koulutiensä Talviaisten koululla ja kirjoitti ylioppilaaksi Oriveden lukiosta.

Nykyisin hän asuu kaiken keskipisteessä Länkipohjassa, josta on ollut helppoa lähteä töihin Jämsään, Juupajoelle tai Orivedelle tonttujoukkoja johtamaan. Työuransa hän aloitti kuitenkin aikoinaan Kiukaisissa.

– Olen viettänyt suuren osan elämästäni erilaisissa kokouksissa, pukki nauraa.

Joko tunnistit tai arvasit? Lähetä vastauksesi oheisella lomakkeella.

Voit osallistua kilpailuun myös täyttämällä kupongin Oriveden joulumessuilla seurakuntakeskuksessa, Juupajoen joululahjamessuilla tai Maivian joululahjatalossa.

Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 80 euron lahjakortti paikalliseen liikkeeseen. Kahdelle muulle arvotaan lisäksi Oriveden Sanomien tuotepalkinto.

Vastausaikaa on jouluun asti. Pukki paljastetaan ja voittajat kerrotaan vuoden 2019 ensimmäisessä numerossa, joka ilmestyy uudenvuoden jälkeen torstaina 4. tammikuuta.

Joulupukki on*

Vastaajan nimi*

Puhelin*

Sähköposti

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka