Arvaa pukki

Arvaa pukki

Taas pääsee arvuuttelemaan, ken on parran takana. Tämänkertainen pukkimme – järjestyksessä jo 29:s – on urheilullinen ja pitää monista eri lajeista. Monipuolisuus on siksi ohjannut miehen lajiin, jossa saa tehdä vaikka mitä. Suosikkilaji on vaihdellut matkan varrella. Kaulassa killuu monenväristä metallia, myös SM-tasolta useampi. Ensi kesänä hän havittelee jo aikuisten mittelöihin ulkomaille.

Pukkimme on jo kokenut maailmanmatkaaja. Erityisesti rospuuttoaikaan hän viihtyy harjoittelemassa Välimeren tuntumassa, ja muutenkin urheilu vie sinne ja tänne. Kaukaisin matka vei hänet Aasiaan, ja sekin oli tuloksekas.

Nyt onkin kuvassa pukkikisan nuorin tunnistettava kautta aikojen, tosin kohti kolmeakymppiä hänkin jo käy.

Hän on syntyisin Orivedeltä ja aloitti täällä koulutiensä. Lukiovuodet menivät Tampereella ja nykyään hän sivistää itseään Jyväskylän yliopistossa, mutta viettää huomattavasti aikaa myös kotikulmilla.

Pukilla on hyvä numeropää, ja sitä hän haluaa levittää myös nuorison keskuuteen. Lasten kanssa viihtyvällä punanutulla kuuluu olevan pitkä pinna.

Pukillamme on jo katsottuna muoriehdokas, joka saman katon alla asuttaessa on päässyt näyttämään kokkaustaitonsakin. Hän löytyi jo lukiovuosina.

Urheilun ja opintojen lisäksi ei aikaa pukin siviilielämässä juuri muuhun liikene. Räntäsateessakin hän lähtee tunnollisesti juoksulenkille. Jos vapaata jää, kavereita on mukava tavata.

Joko tunnistit tai arvasit? Voit vastata alla olevalla lomakkeella.

Olet mukana kilpailussa myös täyttämällä Oriveden Sanomista löytyvän kupongin ja toimittamalla sen lehtitaloon Lehmilaidantie 6:een. Osoite on Oriveden Sanomat, PL 33, 35301 Orivesi.

Voit osallistua kilpailuun myös täyttämällä kupongin Oriveden joulumessuilla Opiston Klemettisalissa, Juupajoen joululahjamessuilla tai Maivian joululahjatalossa.

Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 80 euron lahjakortti paikalliseen liikkeeseen. Kolmelle muulle arvotaan lohdutukseksi Oriveden Sanomien tuotepalkinto.

Vastausaikaa on jouluun asti. Pukki paljastetaan ja voittajat kerrotaan vuoden 2018 ensimmäisessä numerossa, joka ilmestyy heti uudenvuoden jälkeen 4. tammikuuta.

Joulupukki on*

Vastaajan nimi*

Puhelin*

Sähköposti

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka