Airsoft-pelialuetta suunnitellaan Orivedelle

Oriveden Sanomat 04.01.2018 15:39 | Lähetä palautetta artikkelista

Oriveden nuorilla on herännyt kiinnostus kuula-aseilla pelattavaa airsoft-peliä kohtaan. Nuoret ovat pelailleet airsoftia keskenään eri paikoissa ympäri Orivettä. Nuorten vanhemmat ovat tuoneet esille toiveen turvallisesta pelialueesta Orivedellä. Airsoft-pelialueeksi on kaavailtu Hakamäentien päässä sijaitsevaa, kaupungin omistamaa metsäaluetta.

Kaupunki on kartoittanut sopivia metsäalueita. Airsoft-pelialueeksi on kaavailtu Hakamäentien päässä sijaitsevaa, kaupungin omistamaa metsäaluetta. Hakamäentie sijaitsee Hankaloilontien päässä.

Aiheesta pääsee keskustelemaan avoimessa tilaisuudessa torstaina 11.1. kello 18 kaupungintalon valtuustosalissa. Pirkanmaasoft ry esittelee lajia ja yhdistyksen toimintaa. Esillä on lajissa käytettäviä aseita ja varusteita.

Tilaisuudessa suunnitellaan oman airsoft-yhdistyksen perustamista Orivedelle sekä keskustellaan pelialueesta. Kaupungin toiveena on, että alueen asukkaat ja maanomistajat osallistuisivat suunnitteluun.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia, mehua ja pullaa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki airsoftista kiinnostuneet, sekä nuoret että aikuiset. Asiasta enemmän tietää liikuntapäällikkö Roope Marski.