Komea, mutta harvinainen näky

Komea, mutta harvinainen näky

Lukijan lähettämä upea syksyinen auringonlasku Rönnistä torstai-iltana. – Töistä kotimatkalla oli pysäytettävä auto ja kipaistava sillalle ihmettelemään peilityyntä järven selkää […]

Bongaa hirvenkieli Kaupinrinteen puistikossa

Bongaa hirvenkieli Kaupinrinteen puistikossa

– En tiennytkään, että Orivedellä on tällainenkin paikka, kommentoi joku saapuessaan katsomaan Kaupinrinteen puistoaluetta. Puistikko on juuri kokenut kasvojenkohotuksen, sillä […]

Maastopyöräilyä syysloman päätteeksi

Maastopyöräilyä syysloman päätteeksi

Oletko koskaan kokeillut pyörällä ajoa metsän poluilla tai muilla reiteillä?  Maastossa pyörällä liikkuminen on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.  Se  parantaa ketteryyttä, […]

Aloittavalle yritykselle markkinointiapua Tredusta

Aloittavalle yritykselle markkinointiapua Tredusta

Jyri Lind on aiemmin opiskellut liiketaloutta Tredussa, ja perustettuaan vanhan tuttunsa Joni Uusitalon kanssa syksyllä Oritimber Oy:n  hän keksi markkinointia […]

Bongaa hirvenkieli Kaupinrinteen puistikossa

20.10.2017 09:48

– En tiennytkään, että Orivedellä on tällainenkin paikka, kommentoi joku saapuessaan katsomaan Kaupinrinteen puistoaluetta. Puistikko on juuri kokenut kasvojenkohotuksen, sillä kaupungin puisto-osasto kunnosti alueen syksyn aikana.

Talven ensiliukkaisiin kannattaa varautua jo etelässäkin

19.10.2017 15:12

Ilmatieteen laitos varoittaa ensiliukkaista liikenteessä. Mustaa jäätä voi esiintyä jo ensi yönä paikoin länsirannikon läheisyydessä. Lisäksi lumisateet heikentävät ajokeliä Länsi-Lapissa ja Perämeren rannikolla.

Maastopyöräilyä syysloman päätteeksi

18.10.2017 16:30

Oletko koskaan kokeillut pyörällä ajoa metsän poluilla tai muilla reiteillä?  Maastossa pyörällä liikkuminen on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.  Se  parantaa ketteryyttä, tasapainoa sekä lisää lihaskuntoa. Metsissä on polkuja, metsäkoneuria ja metsäautoteitä, joita pyöräilijät voivat käyttää. Orivedeltäkin niitä löytyy. Maastopyöräilyä voi toki harrastaa myös talvella, erityisesti Fatbike sopii lumipoluille hyvin. Oriveden Ponnistus järjestää sunnuntaina 22.10. kello 10 alkaen Paltanmäessä pyöräilytapahtuman koko perheelle.

Aloittavalle yritykselle markkinointiapua Tredusta

17.10.2017 18:08

Jyri Lind on aiemmin opiskellut liiketaloutta Tredussa, ja perustettuaan vanhan tuttunsa Joni Uusitalon kanssa syksyllä Oritimber Oy:n  hän keksi markkinointia mietittäessä kilauttaa entiselle opettajalleen.

Positiivista pöhinää yrityksissä

17.10.2017 16:05

Talouden nousukauden vaikutukset alkavat näkyä myös Orivedellä. Elinvoimapäällikkö Otto Härkönen näkee positiivisia merkkejä monellakin suunnalla.

Lukupassia täytetään taas innolla

16.10.2017 10:12

Lukukampanja starttasi taas tällä viikolla Juupajoen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Kampanja haastaa perheitä lukemaan yhdessä.

Peli-ilo löytyi ja Pölkky kaatui

14.10.2017 22:18

OrPon peli-ilme oli keskiviikosta silmin nähden kohentunut, ja se näkyi myös Mestaruusliigan lauantain ottelussa Pölkky Kuusamoa vastaan, jonka kotijoukkue voitti  3–0 (25–22, 25_21, 25–21).

Häme Cup huipentuu lauantaina Rönnin vetoon

13.10.2017 16:24

Ennen Häme Cupin viimeistä osakilpailua Rönnin vetoa huomenna lauantaina Längelmäveden Uistelijoiden edustajat ovat jälleen hyvillä sijoituksilla tässä Suomen suurimmassa vetouistelucupissa. Häme Cupista on takana kuusi osakilpailua, viimeksi kisailtiin Vanajavedellä.