LP Kangasala ei antanut OrPolle erääkään

LP Kangasala ei antanut OrPolle erääkään

LP Kangasala oli oikeastaan kaikki kolme erää pari askelta edellä kotijoukkue OrPoa, vain kolmoserässä voitosta taisteltiin tiukemmin. Pisteet sunnuntain liigaottelusta […]

Kulttuuripalkinto Vilho Juuselalle, Onkijoista vuoden nuorisotoimija

Kulttuuripalkinto Vilho Juuselalle, Onkijoista vuoden nuorisotoimija

Oriveden itsenäisyysjuhlassa kohtaavat veteraanit ja nuoret, sillä paikalla ovat niin opintoihinsa stipendin saavat ja nuorisourheilun palkitut kuin harvat jäljellä olevat […]

Aurinkokin kunnioitti itsenäisyyspäivän juhlaa Juupajoella

Aurinkokin kunnioitti itsenäisyyspäivän juhlaa Juupajoella

Näinä päivinä vain harvakseltaan näyttäytynyt aurinko paistoi komeasti itsenäisyyspäiväjuhlan aikana Juupajoella. Uusi ja vanha kohtasivat hienolla tavalla, sillä Juupajoen uusi […]

Ex-kiekkoilija Marko Jantunen selvisi huumehelvetistä

Ex-kiekkoilija Marko Jantunen selvisi huumehelvetistä

Entinen huippukiekkoilija Marko Jantunen kertoi Oriveden yhteiskoulun oppilaille vakavasta huumeriippuvuudestaan, joka piinasi häntä useita vuosia. Lähinnä SM-liigaa ja Ruotsin Elitserieniä […]

LP Kangasala ei antanut OrPolle erääkään

09.12.2018 23:10

LP Kangasala oli oikeastaan kaikki kolme erää pari askelta edellä kotijoukkue OrPoa, vain kolmoserässä voitosta taisteltiin tiukemmin. Pisteet sunnuntain liigaottelusta matkasivat Kangasalle erin 3-0..

Asukasyhteisöä suunnitellaan jälleen maanantaina Taistolla

07.12.2018 15:49

Orivedelle ollaan luomassa yhteisöllisen senioriasumisen ja elämisen kokonaisuutta. Tonttikin sille on jo alustavasti varattu Kössinpellon alueelta.
Aunen ja Erkin Kodin senioritalon seuraavassa asukaslähtöisessä suunnittelutilaisuudessa maanantai-iltana 10.12. kello 17–19.30 Taiston talolla työstetään yhteistä kuvaa tulevaisuuden kodista ja asumisesta ja kuullaan hankkeen ajankohtaiset asiat.

Timo Rotonen ylennettiin kenraaliluutnantiksi

07.12.2018 08:52

Kenraalimajuri Timo Rotonen Orivedeltä on ylennetty 6.12. 2018 kenraaliluutnantiksi. Rotonenon ollut Puolustusvoimain sotatalouspäällikkönä vuoden 2018 alusta alkaen.

Kulttuuripalkinto Vilho Juuselalle, Onkijoista vuoden nuorisotoimija

06.12.2018 15:40

Oriveden itsenäisyysjuhlassa kohtaavat veteraanit ja nuoret, sillä paikalla ovat niin opintoihinsa stipendin saavat ja nuorisourheilun palkitut kuin harvat jäljellä olevat veteraanitkin. Heitä oli tänä vuonna paikalla enää 3.

Itsenäisyysjuhlassa paitsi kiitetään veteraanipolvea heidän uhrauksistaan maan vapauden hyväksi, myös palkitaan tämän päivän toimijoita. Kaupungin kulttuuripalkinnon vastaanotti tällä kertaa Vilho Juusela, korutaiteilija ja pitkään toimineen Leporannan taidekeskuksen isäntä.

Kunnon kuntalaiseksi nimettiin Juha Vuori Hirsilästä ja vuoden nuorisotoimijaksi Oriveden Onkijat.

Aurinkokin kunnioitti itsenäisyyspäivän juhlaa Juupajoella

06.12.2018 14:31

Näinä päivinä vain harvakseltaan näyttäytynyt aurinko paistoi komeasti itsenäisyyspäiväjuhlan aikana Juupajoella. Uusi ja vanha kohtasivat hienolla tavalla, sillä Juupajoen uusi kunnanjohtaja Jyri Lammela lausui tervehdyssanat ja kuntaa pitkään johtanut Hannu Koski piti juhlapuheen.

Oriveden Sanomat - uutinen

Ysitielle Alasjärven ja Käpykankaan välille suunnitellaan merkittäviä parannuksia

05.12.2018 17:37

Maan tärkeimpiin poikittaisteihin kuuluvalle valtatie 9:lle laaditaan parhaillaan tiesuunnitelmaa Tampereen Alasjärven ja Kangasalan Suinulan väliselle tiejaksolle. Tavoitteena on parantaa valtatietä korkeatasoiseksi nelikaistatieksi siten, että se täyttää tulevaisuudessa uuden pääväylistä ja niiden palvelutasosta annetun asetuksen mukaiset palvelutasotavoitteet.

Alustavien tiesuunnitelmien esittelytilaisuus järjestetään Tampereella Sorilan koulutalolla, Sorilanraitti 5, torstaina 13.12.2018 kello 18.

Varkaat veivät Symppiksen tietokoneet ja karaokelaitteet

30.11.2018 09:12

Länkipohjan Symppiksen tiloihin murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Murtautujat saivat saaliikseen neljä kannettavaa tietokonetta, tulostimen, karaokelaitteiston ja myös käteistä rahaa. Symppiksen väki suree erityisesti vasta kaksi kuukautta sitten lahjoitusrahoilla hankitun karaokelaitteiston menetystä.

Vaalijumalanpalvelukset striimataan Jämsässä

29.11.2018 14:38

Tuomiokapituli on määrännyt vaalinäytesunnuntait Jämsän kirkkoherraehdokkaille. Ensimmäisellä vaalisijalla oleva Ruoveden vt. kirkkoherra Juha Itkonen antaa vaalinäytteen sunnuntaina 27.1. 2019. Toisella vaalisijalla oleva Jämsän vt. kirkkoherra Harri Niemelä antaa vaalinäytteen sunnuntaina 3.2. 2019. Ehdokkaat pitävät vuorollaan saarnan Jämsän kirkossa kello 10 pidettävässä jumalanpalveluksessa.

Oriveden Sanomat - uutinen

Auto katolleen Eräjärventiellä

29.11.2018 11:56

Henkilöauto suistui tieltä ja päätyi ojaan katolleen Eräjärventiellä varhain torstaiaamuna. Onnettomuus sattui Rönnin ja Eräjärven välisellä tieosuudella.